Skip to main content

Kwaliteit

Topkwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid

Als u kiest voor gummies van Nutri Sweets, kiest u voor de kwalitatief beste premium ingrediënten voor voedingssupplementen die er bestaan. Onze gummies kunnen bovendien worden voorzien van een beschermende en praktische coating. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten afkomstig uit Europa volgens hoogste kwaliteit standaarden. Wij staan garant voor topkwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Borgen van kwaliteit

In een laboratorium worden de gummies in elke fase van het proces getest. Wij werken in een vereiste hygiënische omgeving waarbij uitgebreid geteste grondstoffen op een veilige manier tot ons productieproces worden toegelaten. Onze machines zijn ingericht op het meten, wegen en herkennen van de juiste basiswaarden waardoor elke gummy conform de gestelde norm wordt geproduceerd. Door onze eigen productiefaciliteit is de controle op kwaliteit en het proces altijd volledig te waarborgen. Hiermee kunnen we de veiligheid en werking van onze gummies die we produceren, voor 100% garanderen. Analyses zijn natuurlijk op aanvraag voor u beschikbaar!

Certificering

Door onze werkwijze kunnen wij met zekerheid stellen dat ons pas opgerichte productiebedrijf op korte termijn gecertificeerd zal worden met het internationaal geaccepteerde FSSC 22000 -certificaat.

Gummies op maat

Wij kunnen het gehele productietraject om uw eigen merk of productlijn te starten van concept tot eindproduct voor u verzorgen. Wij zijn bijzonder flexibel en kunnen ons productieproces zo inrichten dat de verschillende soorten, hoeveelheden en verpakkingen precies aansluiten op de wens van de klant. Productie van gummies in allerlei geuren, kleuren en smaken is onze specialiteit. Ook kunnen wij voor u een op maat samengestelde formule ontwikkelen. Daarnaast bieden wij keuzemogelijkheden voor de verpakking. De gummies kunnen bijvoorbeeld verpakt worden in uw eigen verpakking of in een gestandaardiseerde verpakking. U kunt de door u gewenste hoeveelheden rechtstreeks bij ons bestellen. Ook kleinere afnames zijn mogelijk! Met onze professionaliteit en verregaande flexibiliteit kunnen wij inspelen op elke wens van de klant!

Nutri Sweets


© Copyright 2021 - NutriSweets - website: van dongen design - Inloggen