Skip to main content
  • Welkom

    bij NutriSweets

Support gezondheid met gummies van Nutri Sweets

Een heerlijke aanvulling op het dagelijkse voedingspatroon

Gummies en voedingssupplementen in één: een topcombinatie voor zowel kinderen als volwassenen die steeds populairder worden. Met onze heerlijke gummies van hoogwaardige kwaliteit maken wij gezondheid voor iedereen op een lekkere manier toegankelijk. Ze mogen dan ook zeker niet ontbreken in uw assortiment!

Wij zijn Nutri Sweets: gummy producent in Nederland.

Wij ontwikkelen, produceren en verpakken gummies met essentiële vitamines, mineralen én CBD!

Wij zijn een gummy producent en ontwikkelen onze producten in eigen huis. Wij zijn bijzonder flexibel en kunnen ons productieproces zo inrichten dat de verschillende soorten, hoeveelheden en verpakkingen precies aansluiten op de wens van de klant. Productie van gummies in allerlei geuren, kleuren en smaken is onze specialiteit. Ook bieden wij keuzemogelijkheden voor de verpakking. De gummies kunnen bijvoorbeeld verpakt worden in uw eigen verpakking of in een gestandaardiseerde verpakking. U kunt de door u gewenste hoeveelheden rechtstreeks bij ons bestellen. Ook kleinere afnames zijn mogelijk! We bespreken graag met u de mogelijkheden en denken persoonlijk met u mee!

Producten / assortiment

Wij produceren op onze eigen productielocatie met de beste premium ingrediënten: heerlijke gummies met bijvoorbeeld vitamine C of D, maar ook een multivitaminen gummy. Daarnaast produceren we ijzer-, magnesium-, calcium- en omega 3- gummies. In allerlei soorten en uitvoeringen. En last but not least: onze CBD-gummies waarmee we direct inspelen op de groeiende vraag op de gummy markt!

Neem contact op

Nutri Sweets


© Copyright 2021 - NutriSweets - website: van dongen design - Inloggen