Skip to main content

Over ons

Nutri Sweets maakt op eigen productielocatie in Nederland gummies met essentiële vitamines, mineralen én CBD!

Wij zijn een gummy producent en ontwikkelen onze producten in eigen huis. Wij zijn bijzonder flexibel en kunnen ons productieproces zo inrichten dat de verschillende soorten, hoeveelheden en verpakkingen precies aansluiten op de wens van de klant. Productie van gummies in allerlei geuren, kleuren en smaken is onze specialiteit. Ook bieden wij keuzemogelijkheden voor de verpakking. De gummies kunnen bijvoorbeeld verpakt worden in uw eigen verpakking of in een gestandaardiseerde verpakking. U kunt de door u gewenste hoeveelheden rechtstreeks bij ons bestellen. Ook kleinere afnames zijn mogelijk! We bespreken graag met u de mogelijkheden en denken persoonlijk met u mee!

Onze missie

Nutri Sweets is een jong bedrijf dat recentelijk is opgericht door Martijn van Herpen. Hij heeft veel ervaring in de voedingsmiddelen productie. Hij is zijn productiebedrijf gestart met de missie het nemen van voedingssupplementen toegankelijker te maken met gummies. Doel is het bieden van een alternatief voor tabletten en capsules waar veel mensen een aversie tegen hebben omdat deze lastiger zijn in te nemen, niet lekker smaken of ruiken. Jarenlange ervaring in de confectionery (industriële bakkerijbranche) en later in voedingssupplementen gingen eraan vooraf. Op deze basis is het idee van het zelf ontwikkelen, produceren en verpakken van vitamine gummies ontstaan. Nutri Sweets wil pionier zijn op de gummy markt en speelt meteen in op de groeiende vraag naar CBD gummies!

De drie bijzonderheden van Nutri Sweets

Onze gummies onderscheiden zich in kwaliteit, smaken, geuren en kleuren en originaliteit. Ze bevatten hoogwaardige ingrediënten en essentiële vitamines en mineralen waarmee ze een gezonde lifestyle ondersteunen. Ze smaken naar aardbei of koffie of naar welke smaak u maar wilt.

Waarom kiezen voor Nutri Sweets?

Als u gaat samenwerken met Nutri Sweets kiest u voor een betrouwbare, kwalitatieve en flexibele Nederlandse producent van heerlijke, bijzondere gummies. Wij zijn een jong bedrijf met jong talent én met jarenlange ervaring in confectionery en voedingssupplementen. Nutri Sweets is een pionier op de markt van functionele gummies. Kies voor uniek ontwikkelde gezondheidsproducten. Kies voor Nutri Sweets.

Nutri Sweets


© Copyright 2021 - NutriSweets - website: van dongen design - Inloggen